Veronica Mars -kaunotar pyöristyy silmissä: ”Lihon päivä päivältä” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär Kristen Bell nousi kuuluisuuteen Veronica Mars -televisiosarjan menestyksen myötä. Kriitikoilta positiivista palautetta rooleistaan saava elokuvatähti on seurustellut koomikko Dax Shepardin kanssa jo viiden vuoden ajan. He kihlautuivat vuonna 2010.

Kristen Bell elää parhaillaan jännittäviä ja onnellisia aikoja, sillä näyttelijättären sisällä kasvaa pariskunnan esikoinen. Raskaava oleva tähti ikuistettiin äskettäin paparazzien kameroille, kun hän oli ulkoiluttamassa koiriaan. Naisen vatsanseutu olikin jo huomattavasti aiempaa pyöreämpi.

– Barack Obama voitti presidentinvaalit ja minä lihon päivä päivältä. Amerikka ei ole koskaan ollut onnekkaampi, Kristen Bell kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kristen Bell muutti aikoinaan Los Angelesiin näyttelijähaaveiden perässä. Nainen sai nopeasti pieniä rooleja lukuisista elokuvista ja televisiosarjoista. Hänen tunnetuimpia roolejaan on nähty muun muassa ohjelmissa Heroes ja Gossip Girl. Vuonna 2008 hän näytteli Forgetting Sarah Marshall -komediaelokuvassa Jason Segelin, Mila Kunisin ja Russell Brandin kanssa. Ensi vuonna hänet nähdään elokuvassa Frozen.