Pomo pakotti työntekijän seksiin 8 vuoden ajan – uhkaili potkuilla

Ohhoh! · Neea Jokinen

Merkittävä osa seksuaalisista ahdistelu- ja häirintätapauksista tapahtuu työympäristössä. Kaikki uhrit eivät kuitenkaan uskalla ottaa yhteyttä poliisin. Nyt suositun amerikkalaisen ravintolaketjun työntekijä on kertonut olleensa yhtiön toimitusjohtajan seksiuhri jo vuosien ajan.

Waffle House -ravintolaketjun toimitusjohtaja Joseph Rogers Jr:n henkilökohtaisena assistenttina toiminut 43-vuotias nainen teki aiemmin tänä vuonna rikosilmoituksen. Naisen mukaan hän on elänyt kahdeksan vuoden ajan 65-vuotiaan pomonsa satunnaisena seksityydyttäjänä. Uhrin mukaan hyväksikäyttö tapahtui vuosina 2003 – 2011.

Josep Rogers Jr. oli uhannut naista potkuilla, jos sihteeri ei harrastaisi hänen kanssaan seksiä. Työttömyyttä pelännyt nainen joutui pelehtimään pomonsa kanssa noin kaksi kertaa kuussa. Naisen mukaan toimitusjohtaja myös ahdisteli häntä jatkuvasti seksuaalisella tavalla.

Pomo muun muassa hipelöi assistenttinsa rintoja, yritti riisua hänen vaatteitaan ja esitteli hänelle alastonta vartaloaan. Sihteeri työskenteli toimitusjohtajan kahden miljoonan dollarin arvoisessa kodissa, joka sijaitsi arvostetulla alueella Atlantan Buckheadissa.

Yksinhuoltajaäidin mukaan hän ei uskaltanut ottaa yhteyttä poliisin, koska hän tarvitsi rahaa poikansa opiskelumaksuihin. Nainen päätti kuitenkin taannoin irtisanoutua, kun hänen lapsensa sai opiskelustipendin. The Marietta Daily Journal -lehden mukaan Joseph Rogers Jr. väittää naista huijariksi.