Simon Cowellin kodista linnoitus – huimat turvajärjestelyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

X Factor -ohjelman luoja ja ökyrikas televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden kykyjenetsintäkilpailujen tuomarina. Viihdemogulin kerrottiin hiljattain tilanneen parantajan, jonka tehtävänä oli poistaa hänen luksuskartanonsa ilmassa leijuva paha energia.

Kerroimme pari vuotta sitten kuinka Simon Cowell käytti noin miljoona dollaria Los Angelesin kotinsa turvajärjestelyihin. Nyt summa on kasvanut entisestään, sillä julkkistähden kerrotaan törsänneen jälleen 100.00 puntaa, eli yli 130.000 euroa, Lontoon kotinsa hälytysjärjestelmiin.

Simon Cowell järkyttyi aiemmin tänä vuonna, kun yli-innokas ihailija onnistui tunkeutumaan hänen Lontoossa sijaitsevaan taloonsa. Lähteen mukaan Cowell on hakenut jopa rakennuslupaa, sillä hän aikoo rakennuttaa kodistaan linnoituksen.

– Simon on perfektionisti kaikissa asioissa ja hänen kotinsa turvajärjestelmät ovat huippuluokkaa. Hän haluaa tehdä kodistaan linnoituksen, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Simon Cowell bongattiin äskettäin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Pari muun muassa tuijotteli toisiaan romanttisesti silmiin. Rakastavaiset myös suutelivat keskenään muista ruokailijoista välittämättä. Julkkiskaunotar erosi keväällä kihlatustaan Rob Pattinsonista.