Alexa Vegasta varttui seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär ja entinen lapsitähti Alexa Vega tunnetaan parhaiten Spy Kids -elokuvista, joissa neitokainen esitti Carmen Cortez -agenttitytön roolia. Hän herätti taannoin kohua avioitumalla 13 vuotta vanhemman Sean Covelin kanssa.

Nyt 24-vuotias Alexa Vega on julkaissut Twitter-blogissaan rohkean kuvan, jossa hän poseeraa Machete Kills -elokuvan kuvauksissa ase kädessään alusvaatteisiin pukeutuneen. Entistä lapsitähteä ei ole tunnistaa kuvasta, sillä hänestä on varttunut uhkea näyttelijätär.

Kuva: Twitter

Elokuvassa esiintyy Alexa Vegan lisäksi lukuisia muita tunnettuja tähtiä, kuten Antonio Banderas, Amber Heard, Zoe Saldana, Vanessa Hudgens, Sofia Vergara, Lady Gaga, Charlie Sheen ja Mel Gibson. Machete-elokuvan jatko-osa saa ensi-iltansa vuonna 2013.

Kuva: Twitter

Floridan Miamissa varttunut Alexa Vega teki debyyttinsä valkokankaalla kuusivuotiaana Little Giants -elokuvassa. Näyttelijätär on nähty myös televisiosarjoissa kuten Teho-osasto ja Aavekuiskaaja. Alexa Vega oli naimisissa elokuvatuottaja Sean Covelin kanssa kahden vuoden ajan, mutta avioliitto päättyi eroon heinäkuussa.