Bar Refaeli riisui yläosansa – topless-kuva nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki taannoin näyttävän läpimurtonsa saatuaan kunnian poseerata maineikkaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvassa.

Refaeli julkaisee usein omia poseerauksiaan myös verkossa Twitter-blogissaan. Nyt israelilainen kaunotar nähdäänkin keikistelemässä yläosattomissa pelkkä keltainen alaosa yllään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.