David Beckhamille oma televisio-ohjelma?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkispari David ja Victoria Beckham lukeutuvat viihdemaailman eniten tienaaviin pariskuntiin. He ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. Kolmen poikalapsen katras kasvoi taannoin pienokaisella, kun perheeseen syntyi odotettu Harper-tyttövauva.

Jalkapallotähden kerrottiin äskettäin esiintyvän Frendit-näyttelijä Matthew Perryn tähdittämässä Go On -komediasarjassa. Nyt Beckham neuvottelee uusimpien raporttien mukaan oman keskusteluohjelman juontamisesta. Time Warner Cable -kanava on tarjonnut tähdelle miljoonaluokan sopimusta, koska haluaa miehen juontavan kanavalla kahdesti viikossa.

– Haluamme Davidin mukaan, vaikka hän ei enää pelaisikaan Galaxy-joukkueessa. Meistä tulee maailman suurin urheilukanava ja hän on avainasemassa tulevaisuuttamme ajatellen, kommentoi lähde Daily Sunday Star -lehdelle.

Julkkisfutari saisi työssään muun muassa haastatella urheilijoita. Pesti ei ole kuitenkaan varma, sillä hän on saanut muitakin tv-työtarjouksia. Kilpaileva FOX-kanava on myös tehnyt tarjouksen, ja nyt Beckham miettiikin houkuttelevien vaihtoehtojen välillä. Los Angelesissa viihtyvä julkkisperhe on suunnitellut viime aikoina myös New Yorkiin muuttamista, jotta Victoria-vaimo voisi keskittyä omaan muotisuunnittelijan uraansa.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.