Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Nyt hänen kerrotaan eronneen pitkäaikaisesta tyttöystävästään Selena Gomezista.

Amerikkalainen E! Online -viihdelehti kertoo nuoren julkkisparin eronneen jo viikko sitten. Eron syyksi kerrotaan yhteisen ajan puute. Toistaiseksi kumpikaan ei ole vahvistanut lehden eroväitteitä. Pari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.