Khloe Kardashian: ”Saan tuntemattomilta seksivinkkejä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan julkkisperhe joutui aiemmin tänä vuonna shokkiväitteiden riepottelemaksi, kun edesmenneen Robert Kardashianin leski väitti, ettei Khloe Kardashian ole Robertin biologinen lapsi.

28-vuotias Khloe ei ole yrityksistään huolimatta onnistunut hankkimaan aviomiehensä koripallopelaaja Lamar Odomin kanssa lasta. Pariskunta onkin käynyt hedelmöityshoidossa, eivätkä he ole salailleet ongelmaansa julkisuudessa. Daily Mail -lehden mukaan Khloe ei ole kuitenkaan innoissaan tuntemattomien ihmisten lähettämistä seksivinkeistä, joissa he neuvovat kuinka hankkiutua raskaaksi.

– Ihmiset luulevat välillä tuntevansa minut realitysarjamme vuoksi, ja voivansa lähettää minulle Twitterissä minkälaisia viestejä tahansa. Joskus ne ovat todella sopimattomia. He kuvailevat asentoja, joiden avulla he ovat tulleet raskaaksi. Kuinka minun pitäisi vastata sellaisiin? Khloe avautuu lehdelle.

Koripallotähti Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva Khloe Kardashian sai taannoin oman radio-ohjelmansa. Realitykaunotar viihdytti kuulijoita The Mix Up with Khloe Kardashian Odom -ohjelman parissa Dallas station MIX -radiokanavalla. Neitokaisen kerrotaan parhaillaan haaveilevan perheen perustamisesta, sillä hän yrittää saada lapsen hedelmöityshoitojen avulla.