Miranda Kerr näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpien mallikaunottarien joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr nousi tunnetuksi, kun hänet valittiin muutama vuosi sitten Victoria’s Secret -merkin enkeliksi. Viime aikoina hän on esitellyt faneilleen vartaloaan näyttävien Twitter-kuvien merkeissä.

Nyt 29-vuotias mallikaunotar on kuvattu Victoria’s Secret -yhtiön muotinäytöksen yhteydessä järjestetyissä jatkobileissä New Yorkissa. Kaunotar oli pukeutunut näyttävään cocktail-mekkoon, jonka kaula-aukko ei ollut ainakaan liian pieni.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.