Futistähden suhdeskandaali julki: ”Hän varasti vaimoni!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina lukuisat jalkapalloilijat ovat joutuneet erilaisten mediakohujen keskiöön. Esimerkiksi futistähti Wayne Rooney jäi taannoin kiinni pettämisesta, kun hänen Coleen-vaimonsa odotti pariskunnan esikoislasta.

Nyt FC Barcelona -jalkapallojoukkueessa pelaava 25-vuotias Cesc Fabregas on päätynyt otsikoihin suhdeskandaalin merkeissä. Espanjalainen futistähti julkisti kesällä romanssinsa Daniella Semaan -nimiseen naiseen. Rakastunut pariskunta onkin sittemmin kuvattu yhdessä muun muassa kuhertelemassa lemmenlomilla.

Seurustelusuhde alkoi kuitenkin kivikkoisesti, sillä 38-vuotias Daniella Semaan petti miljonäärimiestään Elie Taktoukia jalkapalloilijan kanssa. Elie Taktoukin mukaan hän yllättyi täysin, kun hän sai eräänä päivänä tietää naisen pelehtineen Cesc Fabregasin kanssa hänen selkänsä takana.

Miljonääri sai tietää salasuhteesta paparazzikuvista, joissa nähtiin, kuinka Fabregas vietti rantapäivää ”mysteeribruneten” kanssa. Elie Taktouk huomasi otoksista, että mysteeribrunette olikin hänen kaunis vaimonsa. Sittemmin eronneella avioparilla on kaksi yhteistä lasta, 11-vuotias poika ja kahdeksanvuotias tytär.

– Hän varasti vaimoni. Yritimme samoihin aikoihin saattaa alulle kolmatta lasta, kun salasuhde tuli julki. Daniella on vain Cescin rahojen ja kuuluisuuden perässä, miljonääri kertoi The Sun -lehdelle.

Cesc Fabregas pelaa Espanjan maajoukkueessa yleensä keskikentällä. Mies pelasi lähes kahdeksan vuoden ajan Arsenal-futisjoukkueessa, mutta hän palasi kasvattajaseuraansa FC Barcelonaan viime vuonna 40 miljoonan euron siirtosummalla.