Popkaunotar kiistää huhut: ”En harrastanut seksiä Justin Bieberin kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber joutui aiemmin tänä vuonna erään sekopäisen miehen hurjien syytösten kohteeksi. Laulajan ex-tyttöystävä Selena Gomezin isäksikin itseään väittänyt mies väitti lisäksi Bieberin pettäneen rakastaan Ke$han, Rihannan ja Penelope Cruzin kanssa.

25-vuotias popkaunotar Ke$ha, eli Kesha Sebert, on nyt kiistänyt miehen esittämät pettämishuhut, sillä laulajan mukaan hän ei ole koskaan pelehtinyt vällyjen välissä Justin Bieberin kanssa. Tähden mukaan väite tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

– Tuo tuli minulle yllätyksenä. En ole harrastanut ikinä seksiä Justin Bieberin kanssa. Hänellä on tyttöystävä, joka on todella kuuma, joten hänellä on kaikki kunnossa, Ke$ha kommentoi kohua TMZ-sivustolle.

Ke$ha antoi kuitenkin lausunnon juuri ennen kuin paljastui, että Justin Bieber ja Selena Gomez ovatkin eronneet jo viikko sitten. Asian paljasti E! Online -verkkojulkaisu. Michiganissa asuva mies nosti äskettäin kanteen Bieberiä vastaan. Mies väittää Bieberin ostaneen häneltä penispumpun varastetulla luottokortilla ja lainanneensa teinitähdelle 426,78 dollaria Selenan aborttia varten. Miehen mukaan Bieber saattoi Selenan raskaaksi miehen kanadalaisen karhuntaljan päällä.

Justin Bieber on joutunut aiemminkin kohtaamaan tekaistuja syytöksiä itsestään. Mariah Yeater -niminen fani väitti viime vuonna, että Bieber on hänen poikavauvansa isä. 20-vuotiaan naisen mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.