Kardashian aloitti rankan dieetin: ”Ei enää herkkuja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimman realityperheen jäsen Khloe Kardashian kiinnitettiin äskettäin X Factor -kykyjenetsintäkilpailun juontajaksi. Tähti juontaa ohjelman live-esityksiä Mario Lopezin kanssa. Naisen ensimmäinen juontokeikka ei sujunut täysin odotetusti, sillä hän joutui nännikohun keskiöön rohkean asunsa vuoksi.

Nyt 28-vuotias Khloe Kardashian kertoi olevansa laihdutuskuurilla, jotta hän saa vartalonsa timmiksi X Factor -juontajapestiä varten. Neitokainen on muun muassa unohtanut herkkujen ja karamellien syömisen. Kardashian pitää huolta kropastaan kuntoilemalla noin viisi kertaa viikossa.

– Dieettini eivät ole onnistuneet, koska en ole panostanut elämäntapamuutoksiin. Treenaan kolmesta viiteen kertaan viikossa. En syö karkkia ja herkkuja. Rakastan juustoa, realitykaunotar kertoi People-lehdelle.

Naisen mukaan hän on kärsinyt koko elämänsä paino-ongelmista. Taannoin hän laihdutti yhdeksän kiloa 20 päivässä. Khloe Kardashian pitää painoaan elämänsä suurimpana rasituksena. Itsetunto-ongelmat ajavat hänet nimittäin välillä masennuksen partaalle.

Khloe Kardashian on naimisissa Los Angeles Clippers -koripallojoukkueen pelaajan Lamar Odomin kanssa. Pariskunta päätti mennä naimisiin vain 30 päivän seurustelun jälkeen. He ovat olleet yhdessä jo yli kolmen vuoden ajan. Tähtipari on nähty lukuisia kertoja muun muassa suosittujen keskusteluohjelmien vieraana.