Khloe Kardashianin asu paljasti liikaa X Factorissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperhe joutui aiemmin tänä vuonna shokkiväitteiden riepottelemaksi, kun edesmenneen Robert Kardashianin leski väitti, ettei Khloe Kardashian ole Robertin biologinen lapsi.

Khloe Kardashian sai äskettäin pestin X Factor -ohjelman juontajana ja hänet nähtiinkin jo ensimmäisen kerran televisiossa juontaja Mario Lopezin rinnalla. Neitokainen oli kuitenkin valinnut ylleen vähän liiankin seksikkään asun, joka vei huomion niin tuomaristossa kuin kotiyleisönkin keskuudessa. Khloen läpinäkyvä toppi nimittäin paljasti tämän nännit suorassa lähetyksessä.

28-vuotiaan Kardashianin nännit eivät olleet tervetullutta katsottavaa perheohjelmassa. Simon Cowell kommentoi kaunottaren juonnon jälkeen, että ”ilmastointi on tänään kunnolla päällä” katsellen samalla Khloen törröttäviä nännejä. Mies kirjoitti myöhemmin saman lauseen myös Twitter-blogiinsa.

Neitokaisen juontodebyytistä on sukeutunutkin varsinainen nännikohu, sillä ihmiset ovat kommentoineet asiaa sosiaalisessa mediassa. Eräskin Twitter-käyttäjä kertoi kääntäneensä X Factor -ohjelman televisiosta päälle, kun hän huomasi Khloen nännin tuijottavan itseään silmiin. Monet kokivat neitokaisen paljastuksen ahdistavaksi, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Kardashianin perheen prinsessan nänni pääsee parrasvaloihin. Nänni vieraili myös Regis & Kelly -televisio-ohjelmassa, kun Khloe paljasti sen vahingossa kuudeksi minuutiksi suorassa lähetyksessä. Fanit huomasivat tämänkin erheen nopeasti, ja kommentoivat tuolloin asiaa Twitter-palvelussa.

Koripallotähti Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva Khloe Kardashian sai taannoin oman radio-ohjelmansa. Realitykaunotar viihdytti kuulijoita The Mix Up with Khloe Kardashian Odom -ohjelman parissa Dallas station MIX -radiokanavalla. Neitokaisen kerrotaan parhaillaan haaveilevan perheen perustamisesta, sillä hän yrittää saada lapsen hedelmöityshoitojen avulla.