Leffakomistus kuihtunut tunnistamattomaksi – järkyttävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2005 maailman seksikkäimmäksi mieheksi People -lehdessä äänestetty näyttelijä Matthew McConaughey nauttii nykyisin perhe-elämästä kahden lapsensa ja vaimonsa Camila Alvesin kanssa. Hän menee usein poikkeuksellisen syvälle rooleihinsa, ja parhaillaan hän on siitä elävä esimerkki.

Äskettäin 42-vuotiaan McConaugheyn kerrottiin laihduttavan rajusti tulevaa The Dallas Buyer’s Club -elokuvaa varten. Nyt miehen laihdutuksen tulokset ovat nähtävillä uusimmissa paparazziotoksissa, jotka paljastavat näyttelijäkomistuksen kuihtuneen olemuksen. Hollywood-uros näyttää lentokentällä ikuistetuissa kuvissa miltei tunnistamattomalta.

Vuonna 1999 näyttelijäkomistus Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Vuonna 2006 hän pelasti useita eläimiä New Orleansissa Hurrikaani Katrinan jäljiltä.