Uskomaton tempaus: Mies aikoo nuolla jokaista Britannian anglikaanista kirkkoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla ihmiset saavat silloin tällöin päähänsä ideoita, jotka saattavat ensi hätään kuulostaa hulluilta. Monesti tällaiset tempaukset saavat kuitenkin paljon mediahuomiota.

Nyt eräs brittimies on herättänyt ihmetystä oman missionsa takia. Lawrence Edmonds yrittää nimittäin nuolla Britannian jokaista anglikaanista kirkkoa. 27-vuotias mies sai hullun ideansa ystävältään, joka haastoi hänet lyömään vetoa asiasta.

Mies luuli vieneensä vedon päätöksen nuoltuaan 42 katedraalia, kunnes ystävä paljasti, että Skotlannista ja Pohjois-Englannista löytyy vielä yhteensä 16 kirkkoa. Edmondsin on nuoltava niitä ennen joulukuun 16. päivää, muuten hän häviää vedon.

– Minulla on joulukuun 16. päivään asti aikaa voittaa veto. Jos häviän, joudun juoksemaan alasti York Minster -kirkon edessä, kertoo Lawrence Edmonds Female First -sivustolle.