Perheenäiti tienasi omaisuuden jättirinnoilla – tähtää maailmanennätykseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina naiset ovat innostuneet kasvattamaan rintojensa kokoa todella suurikokoisilla silikoni-implanteilla. Povipommi Jordan, eli Katie Price, on eräs näistä jättirintaisista kaunottarista. Nyt erään amerikkalaisen perheenäidin kerrotaan tienanneen omaisuuden LLL-kokoisella rintamuksellaan.

Lacey Wildd on käynyt läpi 12 rintaoperaatiota, jotka ovat antaneet hänelle maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat. 44-vuotias nainen ei kuitenkaan tyydy tähän, vaan haluaa tehdä maailman suurimpien rintojen ennätyksen. Tämän vuoksi floridalainen perheenäiti ei aio lähiaikoina luopua kauneusleikkauksista.

Wildd, oikealta nimeltään Paula Simonds, on tehnyt uraa glamour-mallina ja nainen kertookin elämänsä muuttuneen rahakkaampaan suuntaan muotojensa ansiosta. Hän teki uraa Las Vegasissa show-tyttönä. Nainen suunnittelee nyt seuraavaa leikkaustaan, johon hän on saanut rahat faneiltaan internet-keräyksellä. Hän ei malta odottaa, että saa suurennuttaa ryntäänsä LLL-koosta MMM-kokoon.

Muhkeista muodoista ei ole pelkkää iloa, sillä Laceyn kymmenen kilon painoiset rinnat haittaavat muun muassa hänen liikuntatottumuksiaan ja nukkumistaan. Ne ovat myös hajottaneet hänen kaksi selkänikamaansa painollaan. Rintamus tarvitsee lisäksi jatkuvaa tukea, minkä vuoksi perheenäidillä on siannahasta tehdyt rintaliivit.

Glamour-mallin neljä lasta asuvat vielä kotona, ja he haluavat epätoivoisesti äitinsä lopettavan leikkaukset. Wilddin 17-vuotias Tori-tytär on joutunut koulukiusatuksi muhkeamuotoisen äitinsä takia. Lacey kuitenkin väittää, että tekee kaiken lastensa takia.

– Aloitin tämän, jotta voisin tarjota lapsilleni paremman elämän. Rintani tuovat rahat tililleni. Haluan tähdätä isoon, se on mottoni. Olen ylpeä ollessani muovinen, kertoo Lacey Wildd Daily Mail -sivustolle.