Poptähden synkkä ennustus: ”Kaksi hyvää vuotta jäljellä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Laulajatähti paljasti äskettäin katuvansa sitä, ettei hän kuvannut villeinä nuoruusvuosinaan seksivideota.

38-vuotias laulajatähti on nykyään naimisissa ja tuore isä. Hän on jo alkanut pohtia vanhenemistaan, ja 40 vuoden rajapyykkiä, jonka uskoo tuovan muutoksen omalle uralleen. Popkomistus ei usko vetoavansa yleisöönsä samalla tavalla enää nelikymppisenä.

– Olen pian 40-vuotias ja minulla on kaksi vuotta jäljellä poptähteyttä. Sitten minusta tulee lavalla laulava vanha mies, kommentoi Robbie Williams Female First -lehdelle.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.