Sharon Osbourne katuvaisena: ”Kasvoni näyttävät muoviselta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Äskettäin Osbournen perheen emäntä paljasti poistattaneensa molemmat rintansa rintasyöpäriskin takia. Nyt 60-vuotias teräsnainen aikoo myös jättää kauneusleikkaukset taakseen, sillä hän ei pidä enää niiden aiheuttamista tuloksista kasvoillaan.

– Ei enää, koska olen katsellut omia kuviani viime aikoina. Monissa otoksissa kasvoni näyttävät muoviselta. Kun niitä katsoo joistain kulmista, mietin, ettei olisi kannattanut tehdä tuotakaan leikkausta, kertoi Sharon Osbourne juontamassaan The Talk -keskusteluohjelmassa.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.