Twilight-tähti kuin jumalatar – rintava poseeraus miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twilight-teinileffojen kaunotar Ashley Greene on ollut jo vuosia yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista, mutta tänä syksynä hän on jostain syystä viettänyt hiljaiseloa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna anoreksiahuhujen kohteeksi, kun hän hoikistui lyhyessä ajassa lähes langanlaihaksi.

Ashley Greene nähdään nyt englantilaisen GQ-miestenlehden joulukuun numeron kannessa. 25-vuotias näyttelijäkaunotar poseeraa lehdessä tyylikkäänä ja seksikkäänä mustissa bikineissä. Kuva osoittaa, ettei Kristen Stewart ole ainoa Twilight-tähti, joka on jäämässä kuumaksi Hollywood-kaunottareksi.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Greene muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin, jotta hän menestyisi näyttelijänä. Seuraavaksi tähti nähdään Suomen valkokankailla Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvassa.