Yllätyskäänne räppärin ”seksuaalisessa ahdistelussa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen rap-artisti ja laulaja-lauluntekijä Thomas DeCarlo Callway tunnetaan julkisuudessa nimellä Cee Lo Green. Mies muistetaan myös soul-musiikkia esittävästä Gnarls Barkley -yhtyeestä. Äskettäin Green joutui skandaalin keskiöön.

Artistin väitettiin huumanneen naisen ja ahdistelleen tätä seksuaalisesti losangelesilaisessa ravintolassa. Nyt uusimpien raporttien mukaan kyseinen naishenkilö onkin räppärin vanha tuttu. Cee Lo Green tapasi neitokaisen jo vuonna 2011 Super Bowl -ottelun aikana Dallasissa. Pari vietti aikaansa yhdessä tapahtumassa, ja he pitivät sen jälkeenkin vielä yhteyttä keskenään.

Lähteet kertovat TMZ-sivustolle, että nainen pyysi räppäriä silloin tällöin ostamaan itselleen kalliita tavaroita. Mies lennätytti neitokaisen luokseen Los Angelesiin Houstonista, ja pari tapasi toisensa ravintolassa iltana, jolloin ahdistelukohu sai alkunsa.

He illastivat yhdessä ja ottivat myöhemmin ekstaasi-huumetta. Lähteiden mukaan kukaan ei kuitenkaan sammunut niiden takia. Naisen kerrotaan liioitelleen poliiseille kertomaansa tarinaa, koska hän yritti peitellä sitä, että petti Dallasissa asuvaa kultaansa kuuluisan räppärin kanssa.

Cee Lo Green aloitti muusikonuransa atlantalaisessa Goodie Mob -yhtyeessä. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa OutKast-bändin kanssa. Mies on julkaissut kolme sooloalbumia, joista kolmas The Lady Killer -levy saavutti suursuosiota Fuck You! -singlellään. Green kuuluu myös Gnarls Barkley -duoon, ja on julkaissut kaksi albumia bändin kanssa.