James Bond -tähti kaljuuntuu: 007 tarvitsee hiustensiirron

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kovasti odotettu uusi James Bond -elokuva Skyfall sai ensi-iltansa Suomessa 26. lokakuuta. 23. Bond-seikkailu on ehtinyt kerätä erittäin positiivisia ja ylistäviäkin arvosteluja, ja se on muodostunut jo yleisömenestykseksi.

Nyt uusimpien raporttien mukaan elokuva on herättänyt keskustelua Bondin nousevasta hiusrajasta. Kyseisessä toimintapätkässä päätähti Daniel Craigin hiusraja on siirtynyt huomattavasti ylemmäs esimerkiksi verrattuina kymmenen vuoden takaisiin kuviin. Hiuskirurgi Asim Shahmalak suositteleekin, että Craig harkitsisi lähitulevaisuudessa hiustensiirtoa, jotta uros ei täysin menettäisi tyylikästä hiuskuontaloaan.

Asiantuntija uskoo, että fyysisestä roolista johtuvat dramaattiset muutokset miehen dieetissä, treenaamisessa ja vartalon lihamassassa vaikuttavat hänen kehonsa testosteronitasoon. Tällä taas on vaikutuksensa Craigin hiuksiin, sillä kaljuus on oire kasvaneesta testosteronitasosta.

– Kuten Sean Connerylla ennen häntä, Daniel Craigin hiusraja nousee ylemmäs. Kyse on fyysisestä roolista, ja Craig treenaa täyttääkseen roolinsa. Jos hän ei halua menettää hiuksiaan, hänen pitäisi etsiä ammattilaisen apua, kommentoi Asim Shahmalak Daily Mail -sivustolle.

Hiustensiirtoon erikoistuneen kirurgin mukaan Craig hyötyisi 1.500 – 2.000 mikrosiirteestä, jotka istutettaisiin hänen päänahkaansa. Bond ei ole ongelmansa kanssa yksin, sillä kaljuuntumisesta kärsii arviolta neljännes kolmekymppisistäkin miehistä. 44-vuotias kaljuuntuva Craig on tällä erää uransa huipulla, sillä Skyfall on tuottanut ensi-iltansa jälkeen jo satoja miljoonia euroja pelkästään Euroopassa.

Skyfall on vasta saanut ensi-iltansa maailmalla, mutta tuottajat ovat jo vauhdilla suunnittelemassa seuraavaa James Bond -elokuvaa. Vielä nimeämättömän elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa ensi vuoden syksynä, ja ensi-iltaa tähtäillään syksylle 2014. 24. agenttielokuvan juonikuvio on vielä tarkoin varjeltu salaisuus, josta tähän mennessä tietävät vain tuottajat ja päänäyttelijä Daniel Craig.