Joanna Krupa hassussa kampanjakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten valittu Tanssii tähtien kanssa -kaunotar poseerasi äskettäin PETA-järjestön kampanjajulisteessa täysin alastomana. Eläinten oikeuksia ajava ja turkiksia vastustava järjestö nyt saanut Joannan toiseenkin kampanjaansa. Sen mainoskuvassa kaunotar poseeraa tekaistu muhkea alapääkarvoitus bikineistä pursuen. Kampanjalla vastustetaan turkiksia.

Kuva: PETA

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.