Juuri nyt: BB-Kadi ilmestyi Big Brother -taloon!

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -ohjelman eilisessä suorassa lähetyksessä selvisi, että taloon astelee tämän viikon aikana vanhoja BB-asukkaita muistelemaan aikaisempien kausien viikkotehtäviä. Tänään päivällä asukkaiden leuat loksahtivat, kun ovesta sisään astui vuonna 2007 julkisuuteen noussut nainen.

Taloon nimittäin ilmestyi BB-Kadi, joka sijoittui toiseksi vuoden 2007 Big Brother -ohjelmassa. Vaaleahiuksinen kaunotar sai talon nykyiset asukkaat kiljumaan, kun hän käveli muina miehinä ovesta sisään. Asukkaat juoksivat halaamaan Kadia, joka kertoi tilanteen olevan jännittävä.

– Vähän sellainen hassu fiilis. Mua ei jännittänyt sillon, kun mä tulin tänne omaan taloon. Nyt on kuitenkin vähän silleen täh? BB-Kadi sanoi asukkaille.

– Me odoteltiinkin, että tulis jotain vieraita, BB-Tea hihkaisi.

– Jäätkö sä tänne meidän kanssa puuhailemaan? BB-Iida kysyi.

– Eihän sitä ikinä tiedä, mitä Isoveli keksii, Kadi mietiskeli.