Ruotsalainen Hollywood-kaunotar loukkaantui – esitteli vammansa netttikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalaiskaunotar Malin Akerman nousi taannoin otsikoihin yllättävällä tavalla, kun hänet valittiin Inferno-elokuvan pääosaan Lindsay Lohanin saatua potkut samasta roolista. Kiinnityksen jälkeen neitokainen onkin ollut kovasti otsikoissa ja poseerannut julkkisjuhlien punaisilla matoilla.

Naapurimaassamme syntynyt nouseva tähti on nyt kertonut Twitter-blogissaan hänelle sattuneesta haaverista. Malin nimittäin poltti vahingossa kätensä kuumalla vedellä, eikä voinut olla jakamatta asiaa seuraajiensa kanssa. Tähti julkaisi myös kätösestään kaksi kuvaa, joista toisessa käsi on kääritty siteisiin.

– Toisen asteen palovamma. Kaadoin vahingossa kiehuvaa vettä kädelleni tänään, kirjoitti Malin Akerman blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

34-vuotias Tukholmassa syntynyt Malin Akerman, alunperin Malin Åkerman, tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös useissa elokuvissa. Taannoin neitokainen koristi myös Maxim-lehden kansikuvaa ja poseerasi jopa yläosattomissa.