Tältä Selena Gomez näyttää eron jälkeen – peitti silmänsä aurinkolaseilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen nuori tähti Selena Gomez teki todellisen läpimurtonsa supertähdeksi ryhdyttyään seurustelemaan Justin Bieberin kanssa. Viime viikolla viihdelehdet raportoivat pariskunnan eronneen viikkoa aiemmin. Nyt Selena on kuvattu eron jälkeen vakavissa tunnelmissa.

Amerikkalainen E! Online -viihdelehti kertoi nuoren julkkisparin eronneen jo viikkoa aiemmin. Eron syyksi kerrottiin yhteisen ajan puute, mutta sittemmin syystä on esitetty monenlaisia muita spekulaatioita. Eilen Selena kuvattiin poistumassa hotellistaan New Yorkissa aurinkolasit silmillään.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin fanaattisilta faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Nuori julkkispari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa. Selena nähdään pian Spring Breakers -elokuvan tähtenä yhdessä Vanessa Hudgensin ja Ashley Bensonin kanssa. Elokuva kertoo biletystä rakastavista lukiotytöistä, jotka joutuvat kaltereiden taakse epäonnistuneen ryöstöyrityksen takia.