Keira Knightley estottomasti ilman rintaliivejä ja paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvakaunotar Keira Knightley nousi menestykseen varsin nuorena, sillä hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä. Näyttelijätär on paljastunut haastatteluissa perfektionistiseksi luonteeksi, ja hän kertoikin äskettäin kärsivänsä ammatillisesta epävarmuudesta.

27-vuotias näyttelijäkaunotar poseeraa parhaillaan Allure-lehden kannessa estottomana ilman paitaa ja rintaliivejä, ainoastaan pieni takki yllään.

Keira Knightleyn uutisoitiin aiemmin tänä vuonna eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.