Keira Knightley tekee kynätestejä rinnoilleen: ”Olisivat photoshopanneet terhakkaiksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Keira Knightley teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa, kun hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan 17-vuotiaana teinityttönä. Menestynyt näyttelijätär on sittemmin paljastunut haastatteluissa perfektionistiseksi luonteeksi.

27-vuotias näyttelijäkaunotar poseeraa parhaillaan Allure-lehden kannessa. Lehden haastattelussa Keira kertoi kuinka hänen pieniä rintojaan on usein kasvatettu elokuvajulisteisiin, ja King Arthur -elokuvan mainokseen hänelle tehtiin liian suuret ja roikkuvat rinnat. Knightley myönsi tekevänsä rinnoilleen usein kynätestin, joka ei olisi mennyt mainoskuvan rinnoilla läpi. Siksi hän ei ollut niinkään pahoillaan hänelle tehdyistä suurista rinnoista kuin niiden roikkumisesta.

– Minulla ei ole lainkaan rintoja, joten he tekivät minulle sellaiset digitaalisesti. Se juliste iski päin kasvojani. Ajattelin, että jos minulle oli pakko tehdä fantasiarinnat, niin olisivat tehneet niistä edes terhakkaat, Keira Knightley totesi Allure-lehden haastattelussa.

Keira Knightleyn uutisoitiin aiemmin tänä vuonna eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.