Laulajakaunotar lesboihastuksestaan: ”Hän on suurin ihastukseni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisia hittibiisejä julkaissut poppari Ke$ha joutui äskettäin erään sekopäisen miehen syytösten kohteeksi. Hän kiistikin aiemmin tässä kuussa huhut, joiden mukaan hän olisi harrastanut seksiä 18-vuotiaan Justin Bieberin kanssa.

Nyt Ke$ha, eli Kesha Sebert, kertoi ihastuneensa voimakkaasti naiseen. Popparin mukaan hän tapasi äskettäin laulajakaunotar Florence Welchin Kaliforniassa järjestetyillä Coachella-musiikkifestivaaleilla. Neitokainen onkin fantasioinut 26-vuotiaasta brittiartistista heidän ensitapaamisestaan lähtien.

– Olen ihastunut Florence Welchiin. Tapasin hänet Coachellassa ja en voinut muuta kuin huokailla. Vau, Ke$ha kertoi The Sun -lehdelle.

Poppari kertoi rakastavansa juhlimista, ja hän järjestääkin säännöllisesti railakkaita bailuja kotonaan. Tähden mukaan hänen kotinsa sijaitsee metsän suojassa, joten hänen ei tarvitse huolehtia valittavista naapureilta. Ke$han mukaan ihmiset voivat tulla hänen bilekotiinsa ja tehdä ”mitä v**tua he haluavat”.

Kesha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisee pian Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.