Uskomaton onnettomuus: Lentokone törmäsi ILMASSA autoon – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla sattuu viikoittain lukemattomia lento-onnettomuuksia, joissa ei aina kuitenkaan käy kovinkaan pahasti saati menetetä esimerkiksi ihmishenkiä. Erikoisimmissa tapauksissa lentokone on pudonnut kadulle, jossa se on saattanut laskeuduttuaan törmätä myös ajoneuvoihin.

Kuva: YouTube

Nyt Yhdysvalloista on kuitenkin kantautunut video, joka hakee vertaistaan myös lento-onnettomuuksien saralla. Siinä nimittäin nähdään kuinka yhä ilmassa ollut lentokone törmäsi sattumalta sen tielle osuvaan henkilöautoon karuin seurauksin.

Cessna-pienkone oli finaalinsa loppuvaiheessa, kun kiitotien päässä olevaa tietä ajaa auto, johon lentokoneen laskutelineet osuvat. Auton olisi pitänyt pysähtyä kiitotien reunoilla olevien stop-merkkien kohdalla. Tapaus sattui Texasissa Northwest Regional -lentokentällä. Kukaan ei kuollut turmassa.