Rihanna alastomana miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Rihanna valmistautuu parhaillaan 16. marraskuuta päivänvalon näkevän Unapologetic-albuminsa julkaisemiseen. Samoissa merkeissä hän keikistelee parhaillaan harvinaisen rohkeassa alastonkuvassa GQ-miestenlehden Yhdysvaltojen version joulukuun numeron kannessa. Laulajalla ei ole yllään lainakaan alusvaatteita, paitaa tai housuja, vaan olkapäillään ainoastaan pieni nahkatakki.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.