Salaattipussista löytyi oksettava yllätys: ”Se alkoi liikkua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruokakauppojen ja ravintoloiden asiakkaat tulevat aika ajoin julkisuuteen tarinoillaan ikävistä yllätyksistä, joita on löytynyt ruoka-annoksista. Äskettäin kerroimme eräästä lontoolaisesta perheenisästä, joka löysi Kellogg’s Rice Krispies -muropaketistaan kuolleen hiiren.

Nyt vastaavanlainen tapaus on sattunut Ison-Britannian Derbyshiressä, jossa perheenisä Ian Lock löysi salaattipakkauksesta elävän liskon. 15-senttinen otus kiemurteli italialaisen salaatin seassa, ja järkytti 55-vuotiaan sähkömiehen, joka aikoi käyttää salaattitarpeita voileipänsä valmistamiseen. Katso kuva Daily Mailin sivuilta.

– Huusin vaimoani Janea katsomaan. Se oli uskomatonta. Olin ottanut pussin pois jääkaapista ja lisko alkoi liikkumaan pussissa lämmön vaikutuksesta. Onneksi en koskaan avannut pakettia, huokailee Ian Lock Daily Mail -sivustolle.

Aviopari oli hankkinut punnan, eli 1,3 euron, hintaisen salaattipussin Morrisons-lähikaupasta Killamarshista. He soittivat kauppaan, ja sen asiakaspalvelussa oltiin myös järkyttyneitä löydöksestä. Kauppa pyysi anteeksi asiakkailtaan, ja lähetti työntekijänsä hakemaan pakkauksen Lockin perheeltä.