F1-perijättären rintavarustus pysäyttää – mahtuu hädin tuskin korsettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa, ja hänen rintamuksensa onkin vaikuttanut viime aikoina kasvaneen.

28-vuotias seurapiirikaunotar on nyt ikuistettu Loaded-lehden kanteen viettelevässä korsettiasussa, joka tuo erittäin hyvin neitokaisen uhkean rintavarustuksen esille. Vasta sinkkuuntunut Tamara kertoi samalla lehden numerossa miesihanteestaan. Hän tunnusti haluavansa miehen, joka saa hänet nauramaan. Lehden sisäsivuilla neito poseerasi myös näyttävissä alusasuissa.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.