Nicole Coco Austin jaksaa yllättää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnetaan parhaiten hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta paparazzien rakastama neito on onnistunut jo varsin hyvin rakentamaan uraa julkisuudessa. Äskettäin muodokkaan kaunottaren kerrottiin tähdittävän omaa Peepshow-burleskiesitystä.

Nyt 33-vuotias uhkea kaunotar julkaisi Twitter-blogissaan otoksen, jossa Coco nähdään anteliaassa minimekossa. Kyseisen asun kaula-aukko on uskomattoman avoin, ja antaakin täyden näkyvyyden tähden muhkeisiin muotoihin.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.