Powerball-lotossa 147 miljoonan jättipotti – tämän rahalla voisi ostaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteisessä suomalaisessa lottoarvonnassa on rikottu viime aikoina usein päävoittojen ennätyksiä, mutta siitä huolimatta voitot ovat kuin kahvirahoja kansainvälisiin päävoittoihin verrattuna. Parhaillaan maailmalla villitsee amerikkalainen Powerball-lotto.

Yhdysvalloissa järjestettävässä Powerball-lotossa on mahdollisuus voittaa tällä viikolla huikea 147 miljoonan euron päävoitto, ja potti voi kasvaa vieläkin suuremmaksi. Myös suomalaiset voivat osallistua lottoon verkossa osoitteessa www.multilotto.com. Arvonta suoritetaan varhain huomisaamuna Suomen aikaa. Peliaikaa on jäljellä tänään keskiviikkona kello 23.00 saakka.

Mikäli voittosumma sattuisi kohdalle, voisi sillä hankkia esimerkiksi 650 Ferrari-urheiluautoa, mutta Suomen oloissa autoille pitäisi rakentaa myös varsin muhkea autotalli. Shampanjan ystävät voisivat ostaa rahalla noin miljoona Dom Perignon -pulloa ja muodin ystävät 262.000 Louis Vuittonin käsilaukkua. Gadget-friikki voisi puolestaan ostaa voittorahoilla 196.000 Applen iPhone-puhelinta.