Robert Pattinson myönsi: ”Tein itse sitä samaa julkkiksille”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Vampyyrikomistus on saanut uransa aikana osakseen hehkutuksen lisäksi myös julkista mollaamista. Nyt Robert avautui uusimmassa haastattelussa ja kertoi mielipiteensä ihmisten käytöksestä. 26-vuotias uros ymmärtää omien sanojensa mukaan hyvin negatiivisen kritiikin, koska on ollut itsekin taviksena aikamoinen julkkisten mollaaja.

– Kenelläkään ei ollut aavistustakaan kuka olin. Saan paljon enemmän haukkuja Englannissa kuin Yhdysvalloissa, se on vain brittiläinen asenne. Tein itse sitä samaa julkkiksille, se on vaistoissa, kertoo Robert Pattinson The Sun -lehdelle.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.