The Rolling Stones julkaisi oman viskin – 5 000 euron pullosta harvinaisuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas rockyhtye The Rolling Stones on kiertänyt vielä viime vuosinakin aktiivisesti ympäri maailmaa, joten bändin jäsenet ovat viettäneet kiertue-elämää jo kymmenien vuosien ajan. Bändi soitti äskettäin lyhyen keikan torstaina Pariisissa sadoille faneilleen ja veloitti lipusta vain 15 euroa kappaleelta.

Parhaillaan yhtye viettää 50-vuotisjuhliaan monin tavoin. Yhtye soittaa ainakin neljä massiivista konserttia ja heidän nimissään on tuotu markkinoille monenlaisia tuotteita. The Rolling Stones -brändin ympärille on jo aiemmin lanseerattu juomien tuoteperhe Stones Bar, ja nyt se on saanut uuden jäsenen.

Japanilainen Suntory-viskimerkki on nimittäin tuonut markkinoille yhtyeen nimeä kantavan viskin, jonka pullosta tulee varmasti keräilyharvinaisuus. Pullon kyljessä komeilee nimittäin yhtyeen huulitunnus. Juomaan on sekoitettu yhteen merkittäviltä vuosilta peräisin olevia japanilaisia Yamazaki-viskilaatuja vuosilta 1962 – 1972 sekä Hakushu ja Chita -viskejä vuosien varrelta. Tuotetta tehdään vain 150 pulloa ja yhden hinta on noin 5.000 euroa.

Kuva: Suntory
Kuva: Suntory

Brittiläiseen Rolling Stones -yhtyeeseen kuuluvat laulaja Mick Jagger, kitaristi Keith Richards, rumpali Charlie Watts ja kitaristi Ron Wood. Yhtyeessä ovat soittaneet vuosien mittaan myös muun muassa muusikko Brian Jones, Mick Taylor ja Bill Wyman. Bändillä on ollut 1960-luvulta lähtien kulttimaine rokkiyhteisön keskuudessa. Se tunnetaan hiteistään (I Can’t Get No) Satisfaction, It’s All Over Now ja Anybody Seen My Baby.