Beyoncen muhkea rintamus bikineissä – lomakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z lukeutuvat eniten tienaaviin julkkispariskuntiin. Aviopari sai aiemmin tänä vuonna Blue Ivy -esikoisensa. Heidän kerrotaan hemmottelevan vauvaansa ökykoruilla ja hulppeilla leikkihuoneilla.

Nyt Beyonce on julkaissut faniensa iloksi harvinaisen lomakuvan, jossa hän esiintyy bikineissä. Muodokas laulajatar oli ahdannut rintamuksensa turkoosin värisiin bikineihin. Kuvassa neitokainen poseeraa huvijahdilla. Otos on ikuistettu syyskuussa Etelä-Ranskassa, jossa Beyonce juhli syntymäpäiviään läheistensä kanssa.

Kuva: Iambeyonce.com
Kuva: Iambeyonce.com

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.