Hollywood-kaunottaren kuntokuuri – treenaa seitsemän kertaa viikossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen näyttelijätär Catherine Zeta-Jones on esiintynyt uransa aikana kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa elokuvat Zorro ja Traffic. Hän on ollut naimisissa tähtinäyttelijä Michael Douglasin kanssa jo 12 vuoden ajan.

Nyt 43-vuotias Catherine Zeta-Jones kertoi pitävänsä vartalostaan ja hyvinvoinnistaan huolta treenaamalla seitsemän kertaa viikossa. Näyttelijätär tekee joka päivä noin 45 minuutin pituisen liikuntaharjoitteen. Hän rakastaa muun muassa uintia ja hulavanteen pyörittelyä. Naisen mukaan hän ei tarvitse monien muiden Hollywood-tähtien lailla henkilökohtaista kunto-ohjaajaa liikuntamotivaatiokseen.

– Minulla ei ole personal traineria. Hullua, eikö? Rakastan kuntoilua ja minulla on pakkomielle hulavanteen pyörittelyyn. Lisäksi uin päivittäin noin puolen tunnin ajan, näyttelijätär kertoi InStyle-lehdelle.

Kahden lapsen äidin mukaan hän yrittää syödä terveellisesti välttääkseen vatsamakkarat. Hän ei kuitenkaan kiellä itseltään esimerkiksi herkkujen syömistä. Catherine Zeta-Jones kertoi popsivansa päivittäin paljon hedelmiä. Perheenäiti myös paljasti rakastavansa voita ja kermaa.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Heillä on kaksi lasta, yhdeksänvuotias Carys-tytär ja 12-vuotias poika Dylan. Pariskunnan elämää varjosti taannoin Douglasin sairastama kurkkusyöpä. Rankkojen syöpähoitojen jälkeen suosikkinäyttelijä on nyt kuitenkin selättänyt sairauden.