Upea optinen harha tallentui valokuvaan – arvaa mitä kuva esittää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa ihmetytti taannoin eräs naisesta ikuistettu otos, jossa hän näyttää leijuvan rannalla alustansa päällä. Nyt verkossa leviää vuorostaan hieno kuva optisesta illuusiosta, jossa keittiöstä löytyvä elementti muodostaa ihmiskehoon liittyvän kuvan.

Otoksessa nähdään keittiön lavuaari, josta viemäriin huuhtoutuva vesi näyttää tekevän aivan ihmisen silmän muotoisen kuvion. Verkossa Liammm-nimimerkillä esiintynyt kuvaaja otti kuvan lavuaarista ”hyvin vuoksi”.

Kuva: Reddit, Liammm

Kyseinen henkilö yllättyikin, kun kuvassa oli tarkemmalla katsomisella jotain odottamatonta. Lavuaarista huuhtoutuva vesi luo illuusion silmän iiriksestä, ja tumma viemäriputken suuaukko taas näyttää pupillilta. Ympärillä oleva vaahto tekee kuvitteelliselle silmälle ripset.