Mayra Veronican härski iltapuku – kaula-aukkoa enemmän kuin tarpeeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättirintaisten silikonimallien ykkösnimi on ollut jo pidemmän aikaa hiphop-tähti Ice T:n vaimo Nicole ”Coco” Austin. Viime aikoina Coco on saanut kuitenkin varteenotettavan kilpailijan silikonipommi Mayra Veronicasta.

Kuubalaissyntyinen laulaja Mayra Veronica on tehnyt jo jonkin aikaa uraa musiikin lisäksi myös glamour-mallina ja poseerannut vähissä vaatteissa useissa miestenlehdissä. Tänä vuonna neitokainen on tehnyt tosissaan töitä saadakseen palstatilaa. Nyt Mayra on keikistellyt Latin Recording Academyn järjestämässä Person of the Year 2012 -tapahtumassa erittäin näyttävässä asussa, jonka kaula-aukko oli ennätysmäisen antava.

32- tai 35-vuotias (syntymäajasta on liikkeellä eri tietoja) Mayra Veronica syntyi Kuubassa ja muutti myöhemmin Yhdysvaltoihin, jossa hän on noussut julkkikseksi esiintymällä laulajana ja vierailemalla monissa televisio-ohjelmissa. Mallina Mayra on poseerannut muiden muassa FHM-lehden kannessa.