Menossa naimisiin? Eksoottisimmat häämatkahotellit listattiin

Matkailu · Stara.fi

Monet unelmoivat häämatkasta lämpimällä paratiisisaarella palmujen alla makoillen. Erikoisempi ja vähintäänkin yhtä romanttinen vaihtoehto on häämatka lumen tai jään ympäröimässä hotelllissa. Hotellihaku Trivago on nyt koonnut yhteen romanttisimmat häämatkahotellit lumisissa maisemissa.

Häämatkalaisille suunnatuissa hotelleissa tuore aviopari voi yöpyä lasikaton alla revontulia katsellen, pulahtaa porealtaaseen keskellä lumisia Alppeja tai nukahtaa jäästä tehdylle sängylle. Häämatkan lisäksi kaikissa hotelleissa on mahdollista järjestää myös itse hääjuhla. Tässä viisi luksushotellia, joissa häämatkalaiset voivat viettää unohtumattoman talviseikkailun.

Kuva: Trivago

1. Igloo Village Kakslauttanen (Saariselkä, Suomi)

Suomen Saariselällä sijaitseva hotelli Kakslauttanen tarjoaa hääparille kaksi eri majoitusvaihtoehtoa. Hotellin hääsviitin makuuhuone on kotoisa, mutta kylpyhuone on Las Vegas –tyylinen Versacen kylpyammeella. Eksoottinen vaihtoehto on viettää hääyö lasi-iglussa, lumen ympäröimänä ja revontulia katsellen. Lasikatto on tehty erikoislasista, joten iglussa lämpötila pysyy aina mukavan lämpimänä.

Kuva: Trivago

2. Vigilius Mountain Resort (Lana, Italia)

Italian Dolomiiteilla sijaitseva viiden tähden hotelli Vigilius Mountain Resort tarjoaa kuherruskuukauden 1.500 metrin korkeudessa. Ekologinen design-hotelli on sisustukseltaan ja tyyliltään erityisesti modernien parien mieleen. Hotellin kattoterassilta on upeat näköalat vuoristoon.

Kuva: Trivago

3. Icehotel (Jukkasjärvi, Ruotsi)

Icehotel nousee Ruotsin Jukkasjärvelle joka vuosi uudenlaisena. Jäähotelli avaa ovensa vieraille joulukuun alussa ja sulaa pois huhtikuussa. Hotellin jääsviiteissä kaikki sänky mukaanlukien on tehty jäästä. Lämmikettä ja pehmeyttä yöhön tuovat porontaljat. Hotellin yhteyteen on myös rakennettu satumainen jääkirkko, jossa morsiuspari voi aloittaa elämänsä päivän. Kirkkoon on tosin jopa kahden vuoden jonotusaika.

Kuva: Trivago

4. Romantikhotel Zell Am See (Zell Am See, Itävalta)

Itävaltalaisen hotellin nimi, Romantikhotel Zell Am See, ei jätä arvailun varaan kenelle hotelli on suunnattu. Hotelli tarjoaa erilaisia paketteja häämatkalaisille. Hotelli sijaitsee Itävallan Alpeilla ja tarjoaa monenlaisia talviurheilumahdollsiuuksia laskettelusta luisteluun aktiivisille hääpareille. Vaihtoehtoisesti vastanaineet voivat myös vain rentoutua hotellin kauniissa kylpylässä ja nauttia toistensa seurasta.

Kuva: Trivago

5. Les Fermes de Marie (Megève, Ranska)

Megèvessä, Ranskan Alpeilla, sijaitseva viiden tähden Les Fermes de Marie huokuu aitoa ranskalaisromantiikkaa. Hotelli mahdollistaa niin tyylikkään, perinteisen, romanttisen, taianomaisen tai intiimin hääjuhlan järjestämisen. Häiden jälkeen hääpari voi aloittaa kuherruskuukautensa hotellin luksuskylpylässä ja tämän jälkeen hiihtää Alpeilla. Ranskalaisen illallisen jälkeen illan voi päättä takkatulen loimussa.