Twilight-suhde kriisissä? Nämä kuvat kertovat jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Pariskunnan suhteen kestävyydestä ja pettämiskohun siihen aiheuttamista kolhuista on puhuttu paljon julkisuudessa, mutta pariskunta ei ole asiaa kommentoinut. Eilen Kristen ja Robert olivat vieraana Espanjan television El Hormiguero -ohjelmassa. Siellä pariskunnan kemia näytti toimivan todella hyvin ja julkkispari näytti suorastaan vastarakastuneelta.

Äskettäin Kristen Stewartin ystävä avautui pariskunnan suhteesta The Sun -lehdelle, ja kertoi Kristenin sulattaneen Robertin murtuneen sydämen suloisella videokoosteella parin onnellisimmista hetkistä.

– Kun Kristen oli pommittanut Robertia sadoilla tekstiviesteillä, sähköposteilla ja puhelinsoitoilla, hän lähetti lopulta miehelle videon. Se oli hänen viimeinen yrityksensä saada poikaystävänsä takaisin. Hän käytti tuhottomasti aikaa videokoosteen tekemisessä ja käytti siinä satoja valokuvia sekä monta tuntia kotivideomateriaalia, kertoo tähden ystävä haastattelussa.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.