Britney Spearsin häät peruttu? Suhde kriisissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Laulajatar kihlautui aiemmin tänä vuonna poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa, ja heidän on huhuttu menevän naimisiin ensi vuonna.

Nyt pariskunnan avoliiton uutisoidaan olevan kriisissä. Jason Trawickin kerrotaan olevan kyllästynyt Britney Spearsin jatkuvaan nalkuttamiseen. Huhujen mukaan mies muun muassa haukkuu kihlattuaan kavereilleen. Lisäksi Trawick laittaa aina kaiuttimen päälle, kun Spears valittaa hänelle puhelimen välityksellä.

– Romantiikka on poissa. Jason pistää aina kaiuttimen päälle Britneyn soittaessa, jotta kaverit kuulevat hänen nalkuttamisen. Olisin shokissa, jos he menisivät naimisiin, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.