Julkkispari kumosi raskaushuhut: ”Sammui Bacardi-pullo kädessään”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen kantritähti Blake Shelton tunnetaan myös The Voice -kykyjenetsintäkilpailun tuomarina. Palkittu artisti on naimisissa kantrikaunotar Miranda Lambertin kanssa. Pariskunta on julkaissut muun muassa dueton Over You, joka palkittiin äskettäin musiikkigaalassa.

Viime aikoina laulajapariskunnan ympärillä on liikkunut raskaushuhuja. Nyt Blake Shelton ja Miranda Lambert ovat kuitenkin kumonneet huhut Twitter-blogeissaan. Supertähdet kirjoittivat verkossa hauskoja kommentteja täysin tekaistuista juoruista, joiden mukaan he odottaisivat esikoislastaan.

– Vau! Luin juuri otsikon! Blake Shelton, me saamme vauvan! Älkää uskoko kaikkea, mitä luette. Juon parhaillaan isoa margaritaa vauvamme kunniaksi, Miranda Lambert kirjoitti blogissaan.

– Miranda ei ole raskaana. Hän sammui äsken Bacardi-pullo kädessään. Tiedän, että koko juttu on hämmentävää. Tiedän, että olen lihonut vähän, mutta raskaustesti oli negatiivinen! Blake Shelton kirjoitti Twitter-blogissaan.

Nashville Star -kykyjenetsintäkilpailusta kuuluisuuteen singahtanut Miranda Lambert kuuluu kantrimusiikin kärkinimiin. Kollegansa Blake Sheltonin kanssa naimisissa oleva laulajatar voitti äskettäin pidetyssä ACM-gaalassa palkinnon Four The Records -albumillaan. Neitokainen levytti Pistol Annies -yhtyeensä kanssa tunnusmusiikkia Nälkäpeli-elokuvaan.