Papparaisen koira tappoi kissan – omistaja 3 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien tekemät hyökkäykset ovat olleet viime aikoina kovasti otsikoissa ympäri maailmaa. Ihmisiin ja toisiin eläimiin kohdistuneiden hyökkäysten tilastoissa ovat korostuneet jo vuosien ajan erityisesti pitbull-koirat.

Suomessa aggressiivisesti käyttäytyneen ja toisille vahinkoa aiheuttaneen koiran omistaja selviää usein varsin lievällä rangaistuksella, mutta Yhdysvalloissa tilanne on toinen. Nyt 82-vuotias mies on nimittäin tuomittu eläinrääkkäyksestä kolmeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen, kun hänen koiransa hyökkäsi kissan kimppuun kohtalokkain seurauksin.

Kuva: YouTube

Eläkeläinen oli kesäkuussa kävelyttämässä koiraansa Fort Lauderdalen lähiössä, kun se huomasi pihamaalla kissan. Valvontakamera tallensi kuinka koira veti itsensä kissan luokse ja tappoi kissan. Isäntä yritti saada koiraa irti kissasta, mutta huonolla menestyksellä. Kissa menehtyi saamiinsa vammoihin, WSVN-televisiokanava uutisoi. Mies pidätettiin, eikä häntä päästetty vapaaksi edes takuita vastaan. Kolmen vuoden ehdottoman vankilatuomion jälkeen mies on koeajalla kaksi vuotta. Hän sai myös elinikäisen eläintenpitokiellon.

Kuva: YouTube