Paula LaBaredas riisui kotonaan – ja päästi kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalista on tullut vuosien varrella muutamia menestyneitä mallikaunottaria, ja tuorein tulokas on Paula LaBaredas. Hänet on noteerattu viihdelehdissä esimerkiksi suositun Twitter-bloginsa ansiosta.

Teini-ikäisestä saakka näyttelijäuraa Yhdysvalloissa tehnyt Paula paljasteli elokuussa vahingossa, kun hänen bikiniensä alaosa valahti alas. Sittemmin kaunotar on julkaissut verkossa usein alusvaatekuviaan, jotka ovat varsin vietteleviä. Tuorein kuvasetti ilmestyi verkkoon torstaina.

Portugalilainen Paula LaBaredas, koko nimeltään Paula Maria Esteves Labaredas, muutti perheineen Yhdysvaltoihin kaksivuotiaana paremman elämän perässä. Hän oli kuolla lennolla uudelle mantereelle, mutta selvisi lopulta koneessa olleen lääkärin elvytettyä hänet. Paula aloitti näyttelemisen 16-vuotiaana ja muutti myöhemmin perheensä vastustuksesta huolimatta New Yorkiin ja sieltä Los Angelesiin. Viime vuosina Paula on näytellyt muutamissa elokuvissa, eli läpimurto voi olla lähellä.