Tältä Rita Ora näytti ennen kuuluisuuttaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksi tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Nyt kovassa nosteessa oleva Rita Ora on julkaissut Twitter-sivullaan otoksen, jossa nähdään minkä näköinen laulajatar oli ennen maailmanmaineeseen nousemistaan. Poppari on kuvassa 14-vuotias ja ilman meikkiä. Tummahiuksinen ja luonnollinen tyyli on vuodelta 2004, jolloin neito näytteli brittiläisessä Spivs-elokuvassa.

Kuva: Twitter

Rita Ora julkaisi debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.