Ruotsalainen TV-mainos kuohuttaa – heitettiinkö kissat lentokoneesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomainoksissa tavoitteena on lähes poikkeuksetta se, että katsoja muistaa mainoksen ja siinä esitellyn tuotteen mahdollisimman tehokkaasti. Nyt ruotsalaisen Folksam-vakuutusyhtiön televisiomainos on saanut odottamattoman suuren tehon.

Kansainvälinen kohu syntyi siksi, että mainoksessa esitellään laskuvarjolla hyppääviä kissoja. Sinänsä hauska ja harmiton aihe on kuitenkin suututtanut kissanomistajia ja jopa uutiskanava CNN on raportoinut tapauksesta.

Kuva: YouTube

Vakuutusyhtiön edustaja joutui vakuuttamaan haastattelussa, että kissat eivät todellisuudessa hypänneet laskuvarjolla. Monet katsojat ovat nimittäin ottaneet videon täydestä ja luulleet, että kissat tosiaan putosivat taivaalta. Tehoa lienee lisännyt mainoksen taustalla soiva R. Kellyn kappale I Believe I Can Fly.

Muutama vuosi sitten eräs venäläinen mies kokeili kissansa laskuvarjotaitoja, ja heitti lentokoneesta laskuvarjolla varustetun kissan. Miehen mukaan kaikki meni hyvin, eikä kissa ollut edes pissinyt päälleen hypyn aikana.