Maailman seksikkäintä ei ollut tunnistaa metrossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on paljastanut viime aikoina yksityiskohtia päihdehuuruisesta menneisyydestään.

Nyt leffatähti on kuvattu matkustamassa New Yorkin metrossa. Supertähti oli tosin peittänyt itsensä varsin tehokkaasti ja häntä ei ollut tunnistaa viiksien, aurinkolasien ja lippalakin alta. A-Team -laukku sen sijaan vahvisti henkilöllisyyden.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Bradley Cooper taisteli nuoruudessaan vuosien ajan alkoholi- ja huumeongelmiensa kanssa. Näyttelijä päätti lopettaa päihteiden käytön kahdeksan vuotta sitten, ja nykyään hän elääkin täysin raitista elämää. Cooperin mukaan hän käyttäytyi itsetuhoisesti päihdeongelmiensa vuoksi ja joutui usein sairaalaan, koska hän hakkasi päätään betonilattiaan humalassa.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tiettelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.