Daniel Craig avautui seksihimostaan: ”Halusin vain päästä tytön pöksyihin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Näyttelijälle nimittäin tarjottiin taannoin miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

44-vuotias miestähti on nyt kertonut uusimmassa haastattelussaan teinivuosistaan, jolloin mies oli varsinainen seksihullu. Daniel tunnustaa, että seksi oli tuolloin ainoa miehen mielessä pyörinyt asia, eikä hänen ensirakkautensakaan ollut tämän takia kovin viaton ja romanttinen.

– Halusin vain päästä tytön pöksyihin. Olen varastanut suudelmia leikkipaikoilla niin kauan kuin muistan, mutta kun murrosikäni alkoi, pääni räjähti, kertoi Daniel Craig Rolling Stone -lehdelle.

Skyfall on vasta saanut ensi-iltansa maailmalla, mutta tuottajat ovat jo vauhdilla suunnittelemassa seuraavaa James Bond -elokuvaa. Vielä nimeämättömän elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa ensi vuoden syksynä, ja ensi-iltaa tähtäillään syksylle 2014. 24. agenttielokuvan juonikuvio on vielä tarkoin varjeltu salaisuus, josta tähän mennessä tietävät vain tuottajat ja päänäyttelijä Daniel Craig.